Cautare

2298 de rezultate pentru "portul popular in oltenia" (4.56 secunde)
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Tot mai putine firme din Oltenia intra sub incidenta Legii falimentului. In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... 2 in partid senatorului Dorel Onaca. ... Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere.
PNTCD propune URR, AP si PCD, partide semnatare ale manifestului popular, sa se intruneasca la 20 februarie intr-o sedinta de constituire a noului partid popular crestin-democrat, a decis ieri conducerea taranista.
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. ... De ce s-a retras Theodor Stolojan (cine si ce l-a determinat) din cursa presedintiala ramane un mister a carui explicatie de genul "Basescu avea mai multe sanse" nu prea sta in picioare.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul. ... Opris a prezentat modul in care s-au derulat lucrurile.
Reuniunea Biroului grupului PPE si al Democratilor Europeni din Parlamentul European, care a inceput ieri la Bucuresti, a crescut apetitul intregii clase politice romanesti de a iesi in fata.
Democratii renunta astazi, in cadrul Conventiei Nationale, la orientarea doctrinara social-democrata, care i-a plasat pe un loc politic onorabil timp de 15 ani, si aleg culoarul popular, atat de ravnit de mai toata clasa politica romaneasca, menit sa le asigure succesul intr-o viitoare ecuatie europeana.
Fuziunea PNL-PD, considerata de unii liberali drept singura solutie pentru mentinerea partidului lor in prima linie politica, nu este acceptata de catre liderii acestei formatiuni politice decat prin asumarea comuna cu democratii a identitatii liberale si renuntarea la mirajul popular.
Romania a devenit colonia penitenciara a doamnei Reding In nicio tara Comisia Europeana nu devine un membru in juriul de selectie a procurorilor Nu suntem doar o colonie a Europei.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
In cadrul unui recent interviu acordat Agentiei Rompres, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a fost intrebat daca mai este de actualitate fuziunea dintre PNL si PD.
Porniti pentru a treia oara pe "Drumul lung spre Cimitirul Vesel", mai multi de iubitori ai Maramuresului in general si ai Sapantei in special (carora li s-au adaugat o serie de spe­cialisti din mai multe domenii, reuniti intr-un grup tematic de lucru ale carui scopuri sunt promovarea si valorificarea patrimoniului cultural si natural - inclusiv turismul rural) au poposit de curand in celebra comuna in care pana si moartea este luata peste picior.
Toate sunt branduri din Oltenia, care au capatat notorietate pe plan regional, national sau international. O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" judetul Dolj organizeaza, in perioada 30-31 mai, o noua editie a Salonului Auto - Autoshow Oltenia. ... Cuza, in zona cuprinsa intre Universitate si primarie (suprafata inchisa traficului auto in weekend).
Viitorii directori coordonatori fie nu au avut nici o legatura cu Finantele, dar au obtinut punctaje mari la evaluare, fie au detinut functii similare in aceste institutii.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Intermediarii pe piata de capital nu accepta ordine de vanzare pe astfel de tranzactii pentru ca ar iesi in pierdere.
Proiectul va demara in luna august a acestui an. O companie de transport aerian intentioneaza sa intre ca operator privat pe Aeroportul International Craiova incepand din luna august a acestui an, au informat ieri factorii implicati in desfasurarea acestui proiect.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare le recomanda sefilor SIF Oltenia sa respecte legislatia in vigoare si statutul societatii, atunci cand mai iau hotarari. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), organismul de supraveghere si control al pietei de capital, incurca din nou socotelile sforarilor de la SIF 5 Oltenia.
google-analytics.com